vendredi 7 août 2020

Mukemmelik

Konu Mukemmelik .... Benim için mukemmel  biri yoktur .. herkes bir kusuru vardir ...
bazen ne kadar mukkemel olsanda insanlar daha fazlasi ister ve sen nasil davranicağini bilemiyorsun o zaman onlari mutlu etmeye gerek yoktur.. kendin mutluysan o yeter.

Ve gelelim mukemmel kadin .. erkekler dort dortluluk kadin ister .. yeri geldiğinde arkadaş yeri geldiğinde annesi yeri geldiğinde eşi .. dirdirci olmasin .. guzel olsun.. anlayişli olsun .. guler yuzlu olsun .. onun annesiyle iyi anlaşsin.. ben ne desem itiraz etmesin yani mukkemel olsun kusura bakmayin eş değil yardimçi gibi oluyor ...

Ve mukemmel erkek .. kadinlar dort dortluk adam ister .. kocasi onu sevsin .. hep onun arkasinda olsun ..karisi ne dese o olsun .. anlayiş .. mali mulk olsun yani bir evi olsun.. yakişikli olsun… dişari arkadaşlar ve ailesiyle buluşsa eşi evet desin.. burda özur dilerim koca değil gerizekali biri oluyor ...

Yani yanliş anlamayin bende sizi anliyorum ama boyle olmaz … bakin ne demiş rabimiz iki insan evlenirse tam olur yeri geldiğinde kadin naz yaparsa adam yardimci ayni durum kadinlara şart.. ve bu konuyu konuşarak hall olur.. zaten Mukemmel evlilik diye birşey yoktur herşey guluk gulistan değil.. kavgalar olur kusluk olur ama önemli olan demir gibi sağlam olursunuz herşey rağmen kopamamaktadir .. ve sevginiz boylece guclenir ..

evet şimdide mukemmel anne ve baba.. anneler evlatara karşi cok mukemmel olmak ister dort dortluluk guzel anne imaji olmak ister babalarda oyle ama anne ve baba hata yapar evlatlar mukemmel anne ve baba istemez kendiliğin gibi olsunlar ister..

Mukemmel komşu mesela senin komşun iyi biri ama illa mukkemel olmayi gerek yoktur herşey seninle ilgi gosteremez yani ondan herşey bekleyemezsin .. 

Mukemmel arkadaş iyi sir tutar .. sikinti zamanda yaninda .. ne zaman istersen yaninda olabilir ama mukemmel değildir bazen yaninda olmaya bilir .. onunda bazen onunla ilgili durumlar olabilir.. yani herseyden arkadaştan bekleme .. arkadaş gibisi yoktur kardeşin gibidir ama mukemmelikten bekleme..

Yani eş olsun arkadaş olsun komşu olsun anne veya baba olsun hepsi iyiler yanindalar ama dozuna göre herşey herkesten bekleme mukemmel birşey yoktur onlar senin olduğu gibi kabul eder  sende onlara. 
      Iyi okumalar..

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire